Sonic Bear Punch: Part I – Deep Down Inside (2023)

November 17-én jelent meg a Sonic Bear Punch első albuma Part I – Deep Down Inside címmel. Bár a zenekar két tagúra szűkült a rögzítések folyamán, mégsem adták fel, és az a hitük, amit a dalokba és egymásba vetettek, mégsem veszett el.

Az első segítség Sipos Ábris hangmérnök személyében érkezett meg, akinek köszönhetik a korong remek hangzását is, majd érkezett Takács József „Jozzy” is, akivel együtt készítették el a Curse számot, amely egy korábbi saját daluknak (Storm) egy „újraálmodott” átdolgozása. Az albumzáró „Minden visszaszáll” című dalukban pedig Farkas Zsombor (Red Swamp, Icenap) alázatos és egyben pofátlanul könnyed dobolásával valamint Bokodi Bálint (Sosevolt, Thy Catafalque, Soulocracy) szívbemarkoló hegedűjátékával kiegészülve végre keretbe foglalták zeneileg mindazt, amiben a szívük mélyén bíztak heteken át.

Újra biztos lábakon áll a banda, tele inspirációval és újabb dalokkal. Jelenleg még a megfelelő „játszótársukat” keresik a dobok mögé, azonban az élet visszaigazolta a törekvéseiket és a „magára maradt” duóból, egy igencsak erős és életvidám trióvá lettek Kostyál Viktor basszusgitárossal kiegészülve. Vele már az album második részét írják, amely egy sokkal mélyebb, de annál izgalmasabb és előremutatóbb fele lesz a Sonic Bear Punch féle zenei megvalósulásnak.

A frissen megjelent album is bizonyítja, hogy a munka és a kitartás meghozza a gyümölcsét, persze, néha a segítség is jól jön, amit a banda sem feledi: „Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezt az utat végig tudtuk járni, sosem feledve azt a sok segítséget, amelyet a zenészbarátainktól kaptunk. Nagyon köszönjük mindenkinek!”

Külön köszönet Farkas Flóra gyors segítségét a booklet elkészítésért!

2024-ben pedig „mindent is” bepótolva, szeretnék a lehetőségeikhez mérten minél többször élőben is megmutatni magukat, nem csak Magyarországon, hanem Európa szerte is.

Lui, Pityesz, Viktor

Hajrá 🙂 !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük